Een blik terug en vooruit

Het theaterseizoen zit er alweer bijna op! Met nog maar een paar optredens te gaan komt het einde langzaam in zicht. Het is een veelbewogen en inspirerend jaar geweest met veel verschillende producties en we willen nogmaals iedereen heel erg bedanken voor alle steun die we hebben mogen ontvangen voor ons project op Voordekunst.nl. Inmiddels is er een mailing naar alle donateurs uitgegaan zodat we in juni kunnen beginnen met de Vreeswijk-revival over de telefoon. In totaal gaan we 38 keer een lied van Vreeswijk over de telefoon zingen. De totale duur van alle telefoontjes bij elkaar bedraagt meer dan 2 hele avondvullende voorstellingen! We hebben er nu al zin in.
De afgelopen maanden zijn we naast de concerten De Andersons zingen Vreeswijk en de promotie van Voordekunst, ook druk bezig geweest met het aanvragen van diverse subsidies. Zeer recentelijk is de laatste aanvraag de deur uitgegaan, dus fingers crossed! Momenteel zijn we bezig met de opnames voor de CD, het wordt mooi!
Ook staat de nieuwe speellijst voor seizoen 2012/2013 nu op de site. Klik hier om een blik te werpen op de theaters waar we allemaal spelen en waar je zou kunnen komen kijken. Op 11/12 november ’12 en 15/18 december ’12 spelen we de bijzondere gelegenheidsvoorstelling Ballades en Brutaliteiten met Jeroen Zijlstra en Band.
Zoals gezegd, de optredens lopen ten einde, maar het laatste optreden is wel een erg bijzondere; daarvoor gaan we met onze muzikanten en Jeroen Zijlstra naar Zweden. Op 21 juni gaan we spelen in HIJAZZ, Uppsala. Anna gaat in het Zweeds zingen, maar ook Roel en Tom gaan een poging doen om een lied geheel in het Zweeds te brengen. De dag erna is het midzomer (belangrijke Zweedse feestdag) en dansen we de hele dag om de meiboom heen om zo met dit feest de zomer in te luiden. We wensen iedereen een mooie zomer toe en zien jullie graag in het nieuwe seizoen. Hurra, hurra hurra!!!