REACTIES

Reacties

Dit is het gastenboek van De Andersons.
Wij zijn er even niet, maar laat een bericht achter!


195 gedachten over “REACTIES”

 • Gisteravond in Nijkerk mogen genieten van jullie spel. Hoe eerlijk zijn alle vragen en gedachten. Mooi om te zien hoe dat overgebracht kan worden. Als toegift Gabriella’s song, Wat mij persoonlijk betreft fantastisch, dit had ik vooraf niet kunnen bedenken. Dank jullie.

 • Hallo Anna en Roel,
  Wat hebben jullie een mooi uniek boek “Een Mooiere Wereld” uitgegeven.
  Aan de hand van alle QR codes heb ik wederom genoten van deze prachtige voorstelling.
  Zelfs tijdens het lezen en luisteren beleefde ik weer de magie van het theater.
  Fijn dat jullie ook de concertregistratie hierin opgenomen hebben. TOP!!
  Tot ziens bij Ludens in Voorburg.
  Groetjes,
  Henk

 • Mijn dochter en ik hebben genoten van de voorstelling in Dalfsen. Mijn zoon van 33 attendeerde mij op de voorstelling. Hij en zijn vriendin waren er zeer van onder de indruk. In de zaal zag ik echter geen mensen van zijn leeftijd. Achteraf vond ik dat jammer omdat het juist ook deze leeftijdsgroep aanspreekt. Prachtig de zang en teksten. Wij hebben ons geen minuut verveelt en zijn geïnspireerd tot (nog meer) nadenken over onze bijdrage aan een mooiere wereld.

 • Anna en Roel traden op in Dalfsen. Ik kende hen niet. De trigger dat ik kwam was de titel: Een mooiere Wereld en de naam van Astrid Lindgren.
  Waauw, wat werd dit een mooie avond. De puurheid, het kwetsbaar durven zijn raakte me. Evenals de prachtig gezongen liederen met de diepzinnige teksten. De speelsheid en de echtheid van Anna en Roel maken dat ik me met hen verbonden voelde.
  Dat kwam ook door wat ze vertelden over hun zoon en zijn omgeving. Het kind en het verstopte kind in de volwassene wil gezien en gehoord worden. En ook dit kind wil : ” zijn”.
  Ik ben nog steeds onder de indruk van dit heerlijke duo. Wat een wijze geesten, wat een kracht, wat een kado. Femmie van Veen

 • Lieve Anna en Roel,
  Wat hebben we gisteren genoten van jullie voorstelling in Epe, echt een cadeau!
  Dank jullie voor de heerlijke avond, veel geluk samen met de kleine man!

 • De mooiere wereld is 19 februari begonnen! Wat een prachtige voorstelling met onderwerpen van deze tijd en vol passie!

 • Wij hadden een vrij weekend aangezien onze zoon van 1 bij opa en oma ging logeren. Eigenlijk op goed geluk naar deze voorstelling gegaan. Het was prachtig! Direct al bij het eerste lied zo veel herkenning van emoties en gedachten die als jonge ouders door je heen gaan! Dank jullie wel voor deze mooie ervaring. Ik zou het bezoeken van deze voorstelling aan iedereen, maar vooral aan jonge ouders/ouders van jonge kinderen aanraden!

 • Vandaag was ik te gast bij de nieuwe voorstelling van de Andersons, Anna en Roel verbazen mij telkens weer. Een mooiere Wereld speelden zij in een pracht Theater in Nootdorp, CulturA en zo.
  En natuurlijk veel aandacht voor de nieuwe wereldburger Noa en Astrid Lindgren, schrijfster van onder meer Pippi Langkous.
  Wat een mooie teksten, liedjes en gedichten. Stof tot nadenken !

 • Vanmiddag heb ik “Een mooiere wereld” gezien in De Kik in Elst. Zang en muziek waren hartstikke goed. Wat nóg beter was, was het verhaal. Vanaf het begin tot het eind namen jullie me mee. I stónd met jullie in Stockholm, ik was erbij op het marktplein. Det är bara riktigd bra. Persoonlijk zou ik iets meer liedjes mooi vinden, maar aan de andere kant, het zit zó goed in elkaar. Ik heb van jullie genoten!

 • Al tijdens de eerste minuut had ik tranen in mijn ogen, zo zuiver, zo raak, precies wat de wereld op dit moment nodig heeft! Anna en Roel nemen je mee op hun reis, hun zoektocht om een goede ouder te zijn. Mijn zoon is nu net 1, dus ik herkende veel van hun twijfels en angsten. Een kind op deze wereld zetten is inderdaad zoiets groots, zo bijzonder, daar kun je alleen maar met oneindig veel dankbaarheid op reageren. Maar is dit genoeg? Wat mij opviel is dat de voorstelling zo sterk in elkaar zit: de tekst, de muziek en het verhaal kloppen, alles is in balans. De teksten zijn poëtisch en toch ook concreet, ik was echt vergeten hoe mooi het Nederlands kon zijn. De composities en de muziek versterken de teksten, waardoor het rechtstreeks naar het hart gaat. Zowel de teksten als de muziek zijn met heel veel zorg voor detail gekozen, waardoor het geheel heel verfijnd is. Verder zorgt het verhaal ervoor dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit, omdat je wilt weten hoe de reis/ de zoektocht verder gaat. De oprechtheid en openheid van de spelers vind ik ook erg bijdragen aan de puurheid van de voorstelling, kortom als ik het samen zou vatten zou ik zeggen: ” Een oprechte poëtische verfijnde voorstelling, die je raakt, in beweging zet en die je gezien MOET hebben!”.

 • We komen zojuist uit jullie try-out van een mooiere wereld. Wat een mooie, intieme voorstelling. Een mooiere wereld begint bij jezelf en daarom is het zo ontroerend te beleven om een inkijk in de wereld van Anna, Roel en Noah te krijgen. Een kwetsbare inkijk en tegelijk straalt er de hoop op een mooiere wereld. Dank jullie wel voor deze bemoedigende sprankeling waar we inspiratie uit mogen putten.

 • Lieve, leuke, talentvolle Anna en Roel,
  Ik “sidder” nog steeds na van jullie ongelooflijk mooie, fijne voorstelling vol van heerlijke, meeslepende zang, muziek en boeiende verhalen.
  Wat heb ik intens genoten van jullie indrukwekkende, prachtige, ontroerende, super tryout van “Een Mooiere Wereld”. Geweldig dat we elkaar na afloop nog hebben gesproken, echt zó fijn en leuk!

 • Ik heb vandaag in Ede de try out van “een mooiere wereld” gezien. Wat een cadeautje is dat! Prachtige teksten, mooie samenzang, ontroerende momenten. Anna en Roel nemen je mee op reis, door je jeugd, door Zweden, door het leven. Levendige dialogen worden afgewisseld met verstilling, humor en vuur. Astrid Lindgren speelt door het hele verhaal met haar vrije manier van denken. Mooi hoe De Andersons ons “hoop” meegeven, voor onze kinderen, voor een mooiere wereld, waarbij we zelf de touwtjes in handen hebben om die te creëren. Dat dan weer wel…De voorstelling heeft me geraakt. Heerlijk om weer eens zo gevoed te worden! En leuk om weer eens Zweeds te horen 🙂 Har det bra och lycka till, Anna och Roel!

 • Dank voor een prachtige avond in Bredevoort. Het was het wachten meer dan waard!

 • Heb vanavond jullie prachtige, ontroerende voorstelling gezien in De Groene Engel in Oss. Ik werd daar even helemaal gelukkig. Jullie prachtige liedjes lieten me het corona-gedoe helemaal vergeten. Dankjewel. Ga zo door!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *