REACTIES

Reacties

Dit is het gastenboek van De Andersons.
Wij zijn er even niet, maar laat een bericht achter!


195 gedachten over “REACTIES”

 • 14 september kwamen jullie langs op de campus van de Universiteit Twente, waar ik studeer. Wat een prachtige verhalen vertellen jullie met jullie muziek. Mijn favoriete liedjes waren die over de man die lippenstift voor zijn vrouw zou meebrengen en alle liedjes over jullie ex-non.

  Ik hoop dat jullie nog meer jong publiek trekken, want het is toch zonde als niet meer 20ers dit horen!

 • Vrijdagavond 20 oktober maakten Willem Jan en ik een verwonderende reis: Wat een passie, liefde en fonkelingen in de voorstelling โ€˜Hier dooft Nietsโ€™ ! Met de mooie muziek en luisterrijke stemmen, later we ons meevoeren in emoties over liefde en lipstick, vrijheid en harstocht van de prachtige teksten. En dat in de intimiteit van de kleine zaal in ons mooie Fort Maarsseveen. Echt een aanrader!

 • Wat een passievolle, energievolle, ontroerende, enthousiaste, poรซtische, creatieve en prachtige voorstelling die wij gezien hebben in het sfeervolle kerkje ( nu galerie 1400) in
  Slijk-Ewijk.
  Een voorstelling waar wij nog lang van zullen nagenieten.
  DANK JULLIE WEL !!!!

  Margot

 • Beste Anna, Roel en Mirek.
  Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat ik enorm genoten heb vanmiddag in Elst (7-5-17).
  Wat een kwaliteit, passie en plezier hebben jullie en straal je uit. Vorige show over Olav Palme was ook fantastisch. Dit weer iets heel anders maar zeer inspirerend. Met inderdaad zaken om over na te denken. En een mooi liedje over de vader van Anna.
  Hogelijk volgend jaar weer wat moois!

 • Het werd een verrassende en muzikale zondagmiddag 23-4-17 in de Thamerkerk in Uithoorn waarvan we om diverse redenen genoten hebben. In gevoelige liedjes over een ‘verwonderlijk’ waargebeurd persoonlijk verhaal en andere spontaan gebrachte amusante levensschetsen werden we getrakteerd op warme stemmen met knappe en aangename gitaar begeleidingen. Als extra verrassing kregen we een inkijkje in de creatieve gedachte wereld van tekstschrijver Jan Boerstoel, die voor ons – als Amsterdammers van voor de oorlog – een aantal memorabele herinneringen naar voren haalde van de naoorlogse jaren en de bijbehorende morele opbouw waarvan we ooit zelf getuige waren. De formule van De Anderson leverde in onze beleving een uiterst gevarieerde en unieke voorstelling op, inclusief een gezellige nazit, waarvoor dank.

 • ‘Tjonge’, verzuchtte mijn 85-jarige vader vanmiddag in de pittoreske Thamerkerk in Uithoorn, ‘wat een stemmen, en wat een energie, het spat er gewoon vanaf’. En dat kon ik alleen maar beamen. We genoten van een schitterende voorstelling vol prachtige liederen en verhalen over verwondering, verbazing, verschillen en overeenkomsten. Soms vrolijk, soms melancholisch – over de liefde, over een oudemannencafรฉ, over een Syrische vluchteling, over verdriet, over een ex-non, over woeste vrouwen – noem maar op. We hebben genoten. Zelf ben ik al jaren fan van De Andersons, maar sinds vanmiddag hebben jullie er nog een fan bij – mijn vader. Ga vooral zo door!

 • Hoi Anna en Roel,

  Nog even terugkomend op jullie voorstelling in De Flierefluiter, die voorstelling was super.
  Prachtige liederen met rakende teksten, de ene keer serieus van aard met een enorme diepgang en een andere keer met een humoristische inslag.
  Teksten die goed verstaanbaar waren en de leidraad in de voorstelling, het verhaal over Fieke, haar zoektocht opnieuw naar het wereldse leven maar daarbij toch, ondanks een zekere opstandigheid, eigengemaakte normen niet te verloochenen of zo maar over boord te zetten.
  Dan de deelname van Teun over zijn uitzending als traumachirurg, die boeide door zijn verhaal over de feitelijke onbekendheid van wat hem te wachten stond, zijn inzet, zijn betrokkenheid, zijn visie over bepaalde groepen mensen, zijn behaalde resultaten, zijn niet te onderdrukken emoties en daarbij zijn eenvoud bewarend.
  Anna en Roel, jullie hebben mij met jullie voorstelling in alle facetten geraakt, aan het denken gezet, me laten verwonderen, laten lachen en eerlijk gezegd, blij dat het licht getemperd was, ook enkele keren tranen moeten doen wegpinken.
  Ik hoop dat dit alles nog even blijft hangen en dat het niet te snel dooft.

  Ook nog bijzonder dank voor het prachtige lied “Luchtkasteel” dat jullie een beetje speciaal voor mij ten gehore brachten.

  Tot slot, ik heb genoten, het was een geweldige avond.
  Hartstikke bedankt.

 • Jullie zijn klasse!
  Dat heb ik zaterdag in de Rijp wel weer gemerkt. Wat een gemoedelijke sfeer brengen jullie mee, wonderschone liedjes en ‘n sterke performance ! Echt, het was een heerlijk avondje uit. En…….Ik kijk uit naar de CD ๐Ÿ™‚

 • Wat was het een bijzonder mooie warme avond en nacht met jullie bij ons in de Rijp. Ontroerende en prachtige teksten en de zang en muziek, geweldig, we hebben er van genoten!
  En wat een lieve hondjes!!
  X

 • Top middag!

  wat een verrassend goede voorstelling. Zomaar op een zondagmiddag, we hebben ervan genoten.

 • Blij verrast en zeer onder de indruk van zoveel talent, we hebben genoten!!! Alom verwondering om zoveel moois in De Verbeelding in Zeewolde.

 • We hebben ontzettend genoten van een middag vol prachtige muzikale samenstellingen, poรซtische teksten en humor. Jacquelline zelf al voor de tweede keer deze tour! We gaan nagenieten met de cd.

 • Het was een gezellige “warme” middag in Borne, Tukkerland,
  Jullie muziek, liederen, intermezzo’s, leuk hoor!
  Ook de samenwerking met Jolijn was bijzonder,
  En jouw samenspraak met Dennis, heerlijk,
  ( Dennis heeft het “korte”filmpje)

  Succes met jullie toernee en CD!!

  Groet Gonny Burgers

 • Vanmiddag genoten van jullie nieuwe voorstelling op een zeer bijzondere lokatie. Veel succes met de rest van e toernee.

 • Onlangs een optreden van jullie mee mogen maken. Het was heerlijk om te zien en te horen. IK voelde mij teruggaan naar de jaren waarin Jaap Fischer zijn grootste successen beleefde en het was echt een genot jullie te zien en horen.
  Veel succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *