Reacties

Reacties

Dit is het gastenboek van De Andersons.
Wij zijn er even niet, maar laat een bericht achter!


188 gedachten over “Reacties”

 • Vandaag was ik te gast bij de nieuwe voorstelling van de Andersons, Anna en Roel verbazen mij telkens weer. Een mooiere Wereld speelden zij in een pracht Theater in Nootdorp, CulturA en zo.
  En natuurlijk veel aandacht voor de nieuwe wereldburger Noa en Astrid Lindgren, schrijfster van onder meer Pippi Langkous.
  Wat een mooie teksten, liedjes en gedichten. Stof tot nadenken !

 • Vanmiddag heb ik “Een mooiere wereld” gezien in De Kik in Elst. Zang en muziek waren hartstikke goed. Wat nóg beter was, was het verhaal. Vanaf het begin tot het eind namen jullie me mee. I stónd met jullie in Stockholm, ik was erbij op het marktplein. Det är bara riktigd bra. Persoonlijk zou ik iets meer liedjes mooi vinden, maar aan de andere kant, het zit zó goed in elkaar. Ik heb van jullie genoten!

 • Al tijdens de eerste minuut had ik tranen in mijn ogen, zo zuiver, zo raak, precies wat de wereld op dit moment nodig heeft! Anna en Roel nemen je mee op hun reis, hun zoektocht om een goede ouder te zijn. Mijn zoon is nu net 1, dus ik herkende veel van hun twijfels en angsten. Een kind op deze wereld zetten is inderdaad zoiets groots, zo bijzonder, daar kun je alleen maar met oneindig veel dankbaarheid op reageren. Maar is dit genoeg? Wat mij opviel is dat de voorstelling zo sterk in elkaar zit: de tekst, de muziek en het verhaal kloppen, alles is in balans. De teksten zijn poëtisch en toch ook concreet, ik was echt vergeten hoe mooi het Nederlands kon zijn. De composities en de muziek versterken de teksten, waardoor het rechtstreeks naar het hart gaat. Zowel de teksten als de muziek zijn met heel veel zorg voor detail gekozen, waardoor het geheel heel verfijnd is. Verder zorgt het verhaal ervoor dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit, omdat je wilt weten hoe de reis/ de zoektocht verder gaat. De oprechtheid en openheid van de spelers vind ik ook erg bijdragen aan de puurheid van de voorstelling, kortom als ik het samen zou vatten zou ik zeggen: ” Een oprechte poëtische verfijnde voorstelling, die je raakt, in beweging zet en die je gezien MOET hebben!”.

 • We komen zojuist uit jullie try-out van een mooiere wereld. Wat een mooie, intieme voorstelling. Een mooiere wereld begint bij jezelf en daarom is het zo ontroerend te beleven om een inkijk in de wereld van Anna, Roel en Noah te krijgen. Een kwetsbare inkijk en tegelijk straalt er de hoop op een mooiere wereld. Dank jullie wel voor deze bemoedigende sprankeling waar we inspiratie uit mogen putten.

 • Lieve, leuke, talentvolle Anna en Roel,
  Ik “sidder” nog steeds na van jullie ongelooflijk mooie, fijne voorstelling vol van heerlijke, meeslepende zang, muziek en boeiende verhalen.
  Wat heb ik intens genoten van jullie indrukwekkende, prachtige, ontroerende, super tryout van “Een Mooiere Wereld”. Geweldig dat we elkaar na afloop nog hebben gesproken, echt zó fijn en leuk!

 • Ik heb vandaag in Ede de try out van “een mooiere wereld” gezien. Wat een cadeautje is dat! Prachtige teksten, mooie samenzang, ontroerende momenten. Anna en Roel nemen je mee op reis, door je jeugd, door Zweden, door het leven. Levendige dialogen worden afgewisseld met verstilling, humor en vuur. Astrid Lindgren speelt door het hele verhaal met haar vrije manier van denken. Mooi hoe De Andersons ons “hoop” meegeven, voor onze kinderen, voor een mooiere wereld, waarbij we zelf de touwtjes in handen hebben om die te creëren. Dat dan weer wel…De voorstelling heeft me geraakt. Heerlijk om weer eens zo gevoed te worden! En leuk om weer eens Zweeds te horen 🙂 Har det bra och lycka till, Anna och Roel!

 • Dank voor een prachtige avond in Bredevoort. Het was het wachten meer dan waard!

 • Heb vanavond jullie prachtige, ontroerende voorstelling gezien in De Groene Engel in Oss. Ik werd daar even helemaal gelukkig. Jullie prachtige liedjes lieten me het corona-gedoe helemaal vergeten. Dankjewel. Ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *