Reacties

Reacties

Dit is het gastenboek van De Andersons.
Wij zijn er even niet, maar laat een bericht achter!


181 thoughts on “Reacties”

 • Tussen Spinoza, Plato, Ricoeur, Heidegger en Verhoeven door een momentje vrijgevochten om naar deze heerlijke voorstelling te kunnen gaan.
  Op de valreep, want ik had de gastvrije bewoners van Villa de Wachter wel erg lang laten wachten…
  Maar wat een geluk! Nooit gedacht dat ik met zo veel moeite weer weg te slepen zou zijn na jullie voorstelling!
  De inspiratie droop me daarna uit de vingers en de teksten van jullie prachtige nummers bleven me bij.
  Na de voorstelling gerustgesteld in het voldaan zijn met het niet weten, mezelf in een oudemannencafe gewaand, me vrouw gevoeld na het mannenlied en me nog maar eens afgevraagd waar we nou in godsnaam toch mee bezig zijn.

  Verwondering. In de breedste zin van het woord. Ik zag het bij het publiek maar ook bij De Andersons zelf. Wat een ontzettend fijne en warme mensen zijn jullie!
  Ik denk dat jullie er goed aan hebben gedaan om een oproep te doen aan de verwondering en ons allen daar op die prachtige locatie te verbazen, verbijsteren en te doen verdwijnen in muziek en woorden waarin een ieder zichzelf in kan vinden.

  Kun je verwondering maken? JA en dus van wereldbelang! Jullie stemmen en snaren hebben die van mij, heel deskundig, geraakt en hebben me weer een nieuw perspectief geboden op mijn onderzoek. Verwonderd dus over mijn eigen verwondering over mijn onderzoek naar verwondering. 🙂

  Ontzettend bedankt en reken maar dat ik nog een keertje kom!!!

 • Dag Anna en Roel, wij wilde jullie laten weten hoe we genoten hebben gisteren van jullie optreden in Bavel.
  En dat Elisabeth ook na zelfs 4 x het lied “luchtkasteel” te hebben beluisterd -in de auto op de terugreis- het niet droog kon houden. Wat een prachtige pareltjes (‘laat op aarde’, Dans me’,’Lizzy’ etc.) op jullie mooie cd.

 • JULLIE HEBBEN MAGIE GEBRACHT MET EEN CONCERT OP SCHOOT.
  Gisteravond hebben we ons in een intieme setting mogen laten verwonderen door een magisch optreden van Anna en Roel, De Andersons, met hun voorstelling HIER DOOFT NIETS.

  Superlatieven schieten te kort als ik tracht te verwoorden wat er in de zaal gebeurde. Ontroering, Verwondering, Passie, Liefde, Vrijheid, Puur, Woest….alles zit erin! Lieve Anna en Roel ik werd vanochtend wakker met een smile van oor tot oor. Hier dooft écht niets!

  Dankbaar dat onze wegen zich hebben gekruist! #verwondering #dejongstenon #MANNEN! #WOESTEVROUWEN #lipstick #bos #wiegenlied #love

 • Een prachtige voorstelling met liederen over keuze en vrijheid, delen en verbinden, woeste vrouwen, bos op het balkon, Lippenstift-voor-de-vrouw-van-de-vluchteling, adoptienon….de ex-van-Jezus-zonder-alimentatie, verwondering en liefde. Heeeeeel veel liefde. Hier dooft niets! Andersons: jullie verstaan de kunst om verbinding te maken met jullie pibliek en hen opnieuw in te wijden in VERWONDERING. Wij hebben genoten van jullie ovorstelling in Kerkrade bij atelier Dør in het mooie complex van Rolduc. Ik verheug me al op de volgende ont…moeting

 • Wow, nog stil van de voorstelling vanavond in Kerk-Avezaath. Wat een prachtige teksten; over verwonderen, over liefde, over er mogen zijn en over mogen zijn wie je bent.
  Als we dit met zijn allen konden leven, niet alleen in het bos dat we op ons balkon bouwen (dat overigens ook heel mooi is!), maar overal en met zijn allen, zouden er geen bommen maar alleen nog maar vogels vliegen, zouden vaders niet in hun diepste zwartheid afscheid nemen van het leven, en zou de maan altijd met ons mee naar huis gaan.
  Vanavond ging hij in elk geval met mij mee naar huis, door de bevroren weilanden van de Betuwe…

 • Ik was onvoorbereid meegegaan naar jullie optreden maar was er zeer door verrast !
  Wat een prachtige teksten, sommige blijven steeds door mijn gedachten gaan. Super begeleiding en zeer harmonieuze stemmen. Jullie zijn prachtige mensen die het publiek echt wat mee geven.
  Verheug me er op het snel nog een keer te beleven want ben nu wel voorbereid.
  succes en ga zo door

 • Vandaag het nieuws op tv volgend moest ik direct aan jullie nummer “Stockholm sneeuwt”denken.
  En aan jullie geweldig optreden bij boerderij Kamps in Rolde. Ga zo door. Applaus!!

 • Wat een fantastic have optreden voor onze ledenavond van het KVG in Berkel-Enschot.Heb erg genoten en meteen vier kaarten gevraagd voor jullie optreden in Oisterwijk in november,war ik mijn dochters op wil tracteren.!!!

 • Tot gisteravond 17.30 uur had ik nog nooit van de Andersons gehoord!! Dankzij een goede vriendin hoorde ik dat jullie in de Krommeniese Vermaning zouden optreden, met als speciale gast Freek de Jonge. Zou het lukken om nog een kaart te bemachtigen? Ja dus!
  Ik heb genoten van jullie optreden: mooie teksten, voortreffelijke zang en instrumentale ondersteuning. Wat een verrassende avond hebben jullie (en Freek) me bezorgd!

 • Geweldig optreden, “Aan afgunst kun je ontkomen als je de kunst verstaat in stilte blij te zijn” Dit overkwam ons gistermiddag tijdens het prachtige optreden van een paar tekst -en zang Kunstenaars. Erg blij jullie ontmoet en gesproken te hebben. Als jullie weer in de buurt zijn komen we zeker.

 • Een virtuoze voorstelling ‘Hier dooft niets’ vanmiddag aan boord van Theaterschip ‘Bald’r’ in Eastermar: kleinkunstgezelschap De Andersons met als speciale gast verhalenverteller, schrijver en reiziger Douwe Kootstra!
  Prachtige zang, sterke teksten, volop acteertalent, gevarieerde muziek en veel heel energie en verwondering. Kortom één ander al inspiratie.
  Gaan, daar zul je geen spijt van krijgen. Een absolute aanrader!

 • Vanmiddag een voorstelling van de Andersons bijgewoond op het theaterskip Blad’r; Hier dooft niets.
  Van te voren niet een voorstelling kunnen maken wat we konden verwachten.
  Maar…het was een en al verwondering, wat een mooie bijeenkomst. Indrukwekkende teksten met prachtige stemmen. Wij hebben genoten. De entourage van het schip maakte het helemaal compleet.
  Een gezelschap wat we proberen te volgen.

  Volop genieten en de luiken open, dat is waar we voor willen staan.

 • Gisteravond, 24 sept 2016, onze eerste kennismaking met De Andersons, wij waren overweldigd. Hele mooie teksten, werkelijk prachtige stemmen, een gitarist waar de tango/flamenco van afspat (las op jullie site dat Mirek inderdaad Tango Gitarist is en nog wel cum laude afgestudeerd), heel mooie muziek.
  Prachtig verhaal over de uitgetreden bruid van God (daar zou je een boek over kunnen schrijven).
  Kortom een kennismaking om voort te zetten.
  Wij hebben genoten.

 • Heerlijke voorstelling vanavond in het Plantsoentheater in Den Haag. Het zou om een try-out gaan. Daar was weinig of niets van te merken. ‘Hier Dooft Niets!’ is een aaneenschakeling van gevoelige, herkenbare onderwerpen, die beurtelings blij en droef maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *