Theaterseizoen 2012-2013

Na een lange Zweedse zomer staat het nieuwe theaterseizoen alweer voor de deur! We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de eerste try-outs, samen met schrijver en dramaturg Jurre Bussemaker zijn we de voorstelling vorm aan het geven en we zijn volop aan het repeteren met onze muzikanten Tom en Mirek. De regie is in handen van Karina Kroft. Op 1 september spelen we de allereerste try-out van Vreeswijk & De Andersons in Theaterboerderij Boeket in Nederweert, ontzettend spannend maar ook ontzettend leuk! Op 31 oktober gaan we in première in Theater Bellevue te Amsterdam, deze is al uitverkocht maar voor de voorpremière op 30 oktober zijn nog plaatsen beschikbaar. Kijk voor alle speeldata op onze speellijst.

Naast dat we met ‘Vreeswijk & De Andersons’ op tournee gaan, geven we dit seizoen ook een aantal exclusieve concerten ter gelegenheid van de 25e sterfdag van Cornelis Vreeswijk. En dat doen we niet alleen! Samen met Jeroen Zijlstra en band spelen we Ballades en Brutaliteiten, een eerbetoon waarin Vreeswijk’s prachtige en veelzijdige oeuvre nieuw leven wordt ingeblazen. Dit bijzondere concert is slechts drie keer te zien, dus wees er snel bij en kijk op onze speellijst om kaarten te bestellen!

Op 16 augustus hebben we de opnames van onze nieuwe cd Vreeswijk & De Andersons afgerond, wat was het een feest om met zoveel getalenteerde mensen te werken! Het wordt een prachtige cd! Hij bevat maar liefst 16 liederen en een mooi boekje met alle teksten erin. Er spelen vijf muzikanten mee: Arthur Bont, Henrik Holm, Mirek Walton, Tom Dicke en gastzanger Jeroen Zijlstra speelt ook trompet. De cd gaat €15,- kosten en is vanaf eind september te verkrijgen op deze website en natuurlijk na afloop van de voorstelling.

We hopen jullie te zien in de theaters!